logo

CONCURS LITERARI

"CONFINAMENT LITERARI"

Llibre Solidari, entitat que es dedica a l'atenció i suport a persones grans i amb dificultats econòmiques, a través de la venda solidària de llibres, vol seguir amb la seva tasca de sensibilització, en aquest cas fomentant la literatura. Sou molts els escriptors i les creadores que aquests dies podreu escriure. Feu-ho, i apunteu-vos a aquest concurs de relats curts inspirats en el coronavirus i el confinament de Barcelona i Catalunya.

BASES

- El tema del concurs literari és el confinament de les persones a Barcelona, la solidaritat i el coronavirus.

- El relat curt o conte ha de tenir una llargada màxima de 3 pàgines A4, cos de lletra 12, tipus de lletra Times New Roman. Interliniat 1.5

- El gènere és lliure. Tot i que en altres èpoques hagués semblat que parlàvem de ciència ficció, avui, el coronavirus és una realitat. Vosaltres mateixos.

- Poden presentar-se relats en català o en espanyol.

- Obert a totes les persones majors de 16 anys de qualsevol racó del món.

- El termini: Fins al 12 d'abril, quan expira el confinament.

- Cal enviar el text en format Word i pdf al correu electrònic cultura@llibresolidari.org

- Els relats es penjaran en format text a les xarxes socials de Llibre Solidari a mesura que vagin arribant.

- Hi haurà un premi popular, al nombre de "Likes" comptabilitzats totals a 27 d'abril de 2020.

- Hi haurà un premi decidit per un jurat format per les persones següents: Albert Torras Corbella (president del jurat), Nastascha Contreras, Daniel Fermín, Marcelo Dinalli, Sonia Garcia i Cristián Cortés.

- Els premis consistiran en un lot de 20 llibres a escollir de les parades de Llibre Solidari pels guanyadors a més de la publicació del relat en format A5, que es repartiran a totes les parades de Llibre Solidari el proper Sant Jordi. (Si no podem, més endavant)

- Per qualsevol dubte podeu contactar-nos a cultura@llibresolidari.org