logo

TESTIMONIOS

SOMNIS FETS REALITAT No són els nostres somnis, ni els de la nostra família...en realitat estem parlant de petits i grans moments que els nostres infants han pogut conèixer i gaudir gràcies a l’Associació LLIBRE SOLIDARI. Ben segur que alguns dels seus somnis ja s’han fet realitat.

El nostre projecte de REFORÇ a l’ESTUDI de Càritas de la parròquia de Santa Maria de Sants, ha anat creixent durant aquests 5 anys de vida gràcies a l’esforç i del temps de voluntariat de moltes persones que han ajudat en l’aprenentatge del dia a dia dels nois i noies que cada tarda s’han fet presents i han confiat en la nostra col·laboració, començant pels seus pares i acabant per cadascú dels usuaris del Projecte.

Però el que realment volem destacar és que ja des dels primers moments que vam parlar amb la Berta i vam conèixer l’Associació Llibre Solidàri, li vam proposar com poder fer realitat els somnis dels nostres infants de viure algun Casal d’Estiu, algun Campus esportiu, algunes Colònies, per no estar només per casa durant les vacances o pel parc donades les situacions familiars que tots tenen i viuen.

Ens va dir que sí, que ho mirarien fins a on podien ajudar i que naturalment que farien el possible per a que cada infant tingués uns dies, una setmana o les que fossin per a gaudir de l’esbarjo, de sortir de casa, de poder fer allò que altres companys de classe o veïns del barri podien fer.

Així doncs, som molt conscients de que gràcies a la implicació de l’Associació LLIBRE SOLIDARI s’ha fet possible que les 12 famílies dels infants inscrits al Projecte del Reforç que ho han demanat i han volgut participar-hi, hagin pogut fer realitat els somnis dels seus fills i filles de poder viure i gaudir d’unes experiències que per a tots han estat cada estiu molt enriquidores.

En nom de tots els voluntaris i especialment de les famílies de cadascun dels nostres 21 grans protagonistes beneficiaris dels Casals d’Estiu de Tutti Frutti i de Maristes Sants-Les Corts, us agraïm el vostre esforç solidari.

I en nom de tots ells, des dels més petits fins els més grans, us diem,

MOLTES GRÀCIES, ASSOCIACIÓ LLIBRE SOLIDARI!

En nom de l’Equip de Coordinació del Projecte de Reforç

Manel Pou

Roses i llibres per Sant Jordi . Els voluntaris de la Fundació Avismón-Catalunya es desplacen al domicili o a la residència de la persona gran i li porten una rosa i un llibre. Aquesta es una visita molt esperada i especial on podem copsar l’alegria de les persones grans soles que acompanyem en el seu envelliment. Han participat 510 persones. Aquest any 2019 els llibres els hem tingut gràcies a la generositat de l’Associació Llibre Solidari que ja s’ha compromès també pel sant jordi’20.

Anem al teatre. Cada any dins del projecte d’activitats grupals per a la participació i inclusió social de les persones grans de la Fundació Avismón-Catalunya, es realitzen diverses activitats entre les quals es van alternant els concerts i les sortides al teatre. Per l’any 2020 estem cercant una obra de teatre gràcies al patrocini de l’ Associació Llibre Solidari. En de tenir en consideració que les persones necessiten que se’ls reculli i retorni al seu domicili, moltes d’elles tenen dificultats de mobilitat, per la qual cosa es necessari fer-ho amb taxi i amb la col·laboració de les persones voluntàries.

Moltes gràcies. Fundació Avismón-Catalunya